У Львові патрульного оштрафували за ДТП на службовому авто

Патрульний спричинив ДТП у Львові

Поліцейський розвертався у забороненому місці та не пропустив зустрічне авто

Шевченківський районний суд Львова на 850 грн оштрафував патрульного Миколу М., який спричинив ДТП на вул.Шевченка у Львові, відомо з постанови, оприлюдненої у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Аварія сталася 24 грудня 2023 року на вул.Шевченка, 128. Керуючи службовим авто патрульний розпочав розворот за перехрестям та не пропустив зустрічне авто Daewoo Lanos. Він визнав свою вину, однак, ствердив, що під час розвороту на автомобілі були увімкнені маячки червоного та синього кольорів, тому водій зустрічного зобов`язаний був надати йому дорогу.

Зі слів постраждалого, патрульне авто раптово почало розворот, а маячки водій увімкнув під час здійснення маневру, тому у чоловіка не було часу загальмувати та пропустити його. Внаслідок аварії обидва автомобілі отримали механічні пошкодження.

Дослідивши відеозаписом з нагрудної камери патрульного та інші матеріали справи, суд визнав його винним у спричиненні ДТП та оштрафував на 850 грн. Постанова може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду протягом десяти днів з дня її винесення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності