На Львівщині п’яний водій скоїв ДТП та побив патрульного

На Львівщині п’яний водій скоїв ДТП та побив патрульного

31-річний водій КІА зіткнувся з легковиком Honda і вилетів у кювет, а потім напав на поліцейського, який складав на нього адмінматеріали

На Львівщині у вівторок, 05 березня 31-річний водій напідпитку за кермом КІА в’їхав в легковик Hondа. Після приїзду поліції, винуватець ДТП побив поліцейського. Про це повідомили у середу, 6 березня, у Патрульній поліції Львівської області.

Коли трапилось ДТП

За даними правоохоронців, у вівторок, 6 березня, п’яний 31-річний водій за кермом КІА зіткнувся з автомобілем марки Honda в селі П‘ятничани Стрийського району. Як наслідок, авто винуватця вилетіло в кювет. На місце ДТП приїхали патрульні поліцейські.“Під час складання адмінматеріалів чоловік не реагував на зауваження та поводився агресивно, після чого наніс тілесні ушкодження поліцейському. На місце події викликали слідчо-оперативну групу,” — йдеться в повідомленні поліції. Порушника затримали.

Національна поліція розпочала розслідування за статтею про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків. За це нападникові загрожує до 5 років ув’язнення.

Це вже не перший фіксований випадок керування транспортним засобом напідпитку саме цим водієм. На порушника склали два адмінпротоколи: за повторне протягом року керування транспортним засобом у стані сп‘яніння та порушення ПДР, що призвело до ДТП. Також водію винесли постанову за керування транспортним засобом будучи позбавленим прав.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності