У Червонограді 20-річна водійка збила пішохода та втекла з місця ДТП

У Червонограді 20-річна водійка збила пішохода та втекла з місця ДТП
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Поліція розшукала зловмисницю та вилучила в неї автомобіль

У Червонограді невідома водійка збила 51-річного пішохода та втекла з місця аварії. Потерпілого госпіталізували. Згодом поліції вдалося встановити особу жінки, яка скоїла ДТП — нею виявилася 20-річна мешканка Червонограда. Правоохоронці конфіскували її авто, повідомила пресслужба поліції Львівської області у суботу, 2 березня.

За даними правоохоронців, ДТП сталася ввечері 29 лютого на вулиці Стуса у Червонограді. Невідомий водій за кермом невстановленого авто збив 51-річного місцевого мешканця та втік з місця події. Потерпілий внаслідок аварії отримав травми, через які його госпіталізували.

Згодом працівникам поліції вдалося встановити авто, яке було причетне до аварії, та розшукати його власницю. Виявилося, що спричинила ДТП 20-річна мешканка Червонограда за кермом Mazda 6. Авто зловмисниці правоохоронці вилучили та доправили на арештмайданчик.

За фактом аварії поліція відкрила кримінальне провадження. За порушення правил безпеки дорожнього руху 20-річній водійці загрожує до трьох років обмеження волі з забороною керувати транспортом на той же строк.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності