У Львівському районі п’яний водій мікроавтобуса на смерть збив пішохода

У Львівському районі п’яний водій мікроавтобуса на смерть збив пішохода
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Водій одразу втік з місця аварії, його розшукали завдяки записам з камер спостереження

У суботу, 23 лютого, у Львівському районі невідомий водій збив пішохода та втік. Через травми, отримані внаслідок аварії, потерпілий загинув на місці ДТП. Правоохоронцям вдалося розшукати водія, виявилося, що він був за кермом п’яний, повідомила пресслужба поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, ДТП сталася близько 23:00 поблизу села Шабельня. Там 33-річний мешканець Львівського району за кермом мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter збив 23-річного пішохода. Одразу після цього водій втік з місця аварії. Пішохід через отримані внаслідок ДТП травми загинув.

Автомобіль, який збив потерпілого, та особу водія правоохоронцям вдалося встановити завдяки записам з камер спостереження. Після того, як працівники поліції розшукали винуватця аварії, вони виявили, що він керував машиною п’яний. Мікроавтобус у 33-річного чоловіка вилучили та відправили на спецмайданчик.

За фактом аварії правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Наразі триває досудове розслідування, проте попередньо 33-річному мешканцю Львівського району загрожує від п’яти до десяти років ув’язнення та заборона керувати транспортом на той же строк.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності