Внаслідок ДТП на Львівщині дві пасажирки випали з автобуса та потрапили під вантажівку

Внаслідок ДТП на Львівщині дві пасажирки випали з автобуса та потрапили під вантажівку

Жінки загинули на місці, ще шестеро людей отримали поранення

На Львівщині пасажирський автобус зіткнувся з легковиком. Внаслідок зіткнення дві пасажирки автобуса випали на проїжджу частину, потрапили під колеса вантажівки та загинули. Ще шестеро людей отримали поранення. Винуватця ДТП — 65-річного водія автобуса, — затримали правоохоронці, виявилося, що рік тому його позбавили водійських прав, повідомила пресслужба поліції Львівської області у суботу, 24 лютого.

За даними правоохоронців, ДТП сталася 23 лютого близько 20:00. Водій пасажирського автобуса БАЗ — 65-річний мешканець Кам’янки-Бузької, — їхав через село Старий Яричів. Там він не надав переваги в русі легковику Peugeot 3008, виїжджаючи з другорядної дороги на головну. 21-річний водій Peugeot не зміг уникнути зіткнення та в’їхав у задню частину автобуса. Внаслідок цього автобус різко з’їхав на узбіччя, після чого потрапив у кювет.

“Під час цього з автобуса випали двоє пасажирок — обидві мешканки Львівського району віком 43 та 47 років. Вони потрапили під колеса автопоїзда Renault Magnum під керуванням мешканця Житомирської області віком 56 років”, — розповіли у поліції. Від отриманих травм жінки загинули на місці аварії. Окрім того, внаслідок ДТП постраждали ще п’ятеро пасажирок автобуса БАЗ, віком від 27 до 66 років, а також 21-річний водій Peugeot.

Водія автобуса правоохоронці затримали. Виявилося, що ще у 2023 році суд позбавив його водійських прав. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження, слідчі з’ясовують усі обставини аварії. За порушення правил безпеки дорожнього руху 65-річному водію загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності