Двоє чоловіків загинули в ДТП на Львівщині

Двоє чоловіків загинули в ДТП на Львівщині

Правоохоронці проводять розслідування обставин аварій

Двоє чоловіків загинули у двох дорожньо-транспортних пригодах на Львівщині. Перша аварія сталася вранці 21 лютого на автодорозі Львів – Самбір – Ужгород в селі Ваньовичі Самбірського району. За повідомленням поліції Львівської області, водій автомобіля «Opel Vivaro», 70-річний житель одного з сіл району, наїхав на 57-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП пішохід отримав важкі травми і помер в реанімації.

За фактом смертельної аварії правоохоронці розпочали розслідування. Винному загрожує позбавлення волі на строк до 8 років.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася того ж дня на дорозі Червоноград – Броди поблизу села Радванці Червоноградського району. Внаслідок зіткнення Opel Zafira та вантажного автомобіля DAF XF-440, що перевозив деревину, загинув водій 36-річний водій легковика. Як повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області, загиблого довелося деблокувати зі знівеченого автомобіля з допомогою за допомогою гідравлічних ножиць та домкрата.

Як повідомив депутат Червоноградської районної ради Олександр Клімов, загиблий виявився поліцейським, який служив у Червоноградському відділенні Державної служби охорони.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності