У Львові на пішохідному переході “швидка” збила 21-річну дівчину

Скриншот з відео

Аварія трапилася близько 12:35 біля АС №2

У п’ятницю, 1 березня, на вул. Липинського, 60 автомобіль швидкої допомоги збив 21-річну дівчину, коли та переходила дорогу пішохідним переходом. Відео моменту аварії опублікували в місцевих Telegram-каналах. Цю інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у поліції Львівської області.

Аварія сталася на переході біля автостанції №2, що на Липинського, 60. Автомобіль швидкої допомоги збив дівчину. На відео, з реєстратора автомобіля, який у цей час проїжджав поряд, видно, що ДТП трапилася о 12:35. На відео видно, що автомобілі зупинилися перед пішохідним переходом. У цей час дорогу переходила група людей.

Автомобіль швидкої допомоги з проблисковими маячками, їдучи смугою зустрічного руху, збив дівчинку, яка в той час переходила дорогу. Лікарі зі “швидкої” одразу вийшли надати їй допомогу.

У поліції Львівщини повідомили, що зараз встановлюють обставини аварії. У Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розповіли, що ДТП трапилася о 13:16. Потерпіла — мешканка села Руданці Львівського району. Її із забоєм грудної клітки та тупою травмою живота госпіталізували в лікарню. Водія, який вчинив ДТП, відсторонено від роботи. Проводиться внутрішнє розслідування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності