На Львівщині 27 березня завершився опалювальний сезон

На Львівщині завершують опалювальний сезон 27 березня

Дострокове завершення опалювального сезону повʼязано з суттєвим потеплінням

В середу 27 березня начальник Львівської ОВА Максим Козицький підписав розпорядження про завершення опалювального сезону 2023/24 років. Про це повідомили на сайті Львівської ОВА.

Суттєве потепління завершує опалювальний сезон

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, з 27 березня на території області спостерігатиметься суттєве потепління. Відтак, до кінця місяця область завершить опалювальний сезон. “Дострокове завершення опалювального сезону дасть змогу зекономити енергоносії і не витрачати без потреби природний газ. А мешканцям  області – зекономити на сплаті за опалення” — зазначив заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

До слова, рішення про завершення опалювального сезону приймають органи місцевого самоврядування. Вони орієнтуються на місцеву середньодобову температуру. В разі похолодання опалювальний сезон можуть відновити.

Нагадаємо, 28 березня у Львові побутовим споживачам вимкнуть опалення, а бюджетні установи — школи, садочки, лікарні, зможуть отримувати опалення на основі своїх звернень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності