На Львівщині затримали квартирного злодія за крадіжку 24 тис. грн

На Львівщині затримали квартирного злодія за крадіжку 24 тис. грн

32-річного злодія вже судили за крадіжку

У Яворівському районі правоохоронці затримали злодія, який вкрав гроші з помешкання. Зловмисником виявився 32-річний житель Мостиськ, якого вже раніше судили за крадіжки, повідомила пресслужба поліції Львівської області у вівторок, 19 березня.

Як затримали крадія

За даними правоохоронців, потерпілий — мешканець одного з сіл Яворівського району, — повідомив про крадіжку 27 лютого. За його словами, невідомий злодій вкрав з його будинку готівку на загальну суму 24 тис. грн. Згодом правоохоронцям вдалося встановити особу злодія. Ним виявився 32-річний житель Мостиськ. Як зазначили правоохоронці, чоловіка раніше вже судили за крадіжки. 32-річного злодія затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. За крадіжку жителю Мостиськ загрожує покарання — від п’яти до восьми років позбавлення волі.

До слова, раніше цього місяця правоохоронці затримали ще одного злодія. 16 березня 43-річний мешканець Хусту Закарпатської області вкрав з будинку в селищі Верхнє Синьовидне 20 тис. грн готівки та втік. При цьому зловмисника вже розшукували за крадіжку, яку вчинив раніше. Чоловіка затримали, йому загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності