• Головна
  • Новини Львівщини
  • Картину релокованого на Львівщину підприємства продали на благодійному аукціоні за 500 тис. гривень

Картину релокованого на Львівщину підприємства продали на благодійному аукціоні за 500 тис. гривень

Картину релокованого на Львівщину підприємства продали на благодійному аукціоні за 500 тис. гривень

Релокована на Львівщину компанія із Харкова продала на благодійному аукціоні картину власного виробництва за 500 тис. гривень.

Про це повідомляють у відділі інвестиційної політики Львівської ОВА.

Компанія “mODriz” займається гідроабразивною різкою матеріалів, що використовуються у сферах важкої промисловості, будівництва та архітектури. З Харкова на Львівщину підприємство релокувалось ще на початку червня.

На благодійному аукціоні “125 барв перемоги” компанія виставила картину власного виробництва із сюжетом "Русский военный корабль…". ЇЇ продали за пів мільйона гривень.

"Ідея виробу та ідея допомагати нашим військовим закралася ще в місті Харків. Збираючи та пакуючи своє виробництво до іншого міста, до іншої невідомої нам історії, коли всередині нас вирувала найзапекліша лють до кожного почутого вибуху від ракет та обстрілів на рідній землі. Привітність та атмосфера Львівщини нас дуже вразила, а ще більше — торги щодо нашого виробу. Ми зовсім не очікували, що всіма силами аукціону наш витвір прийде до такого фінішу з найвищим результатом та допоможе нашим військовим, як ми мріяли ще тоді в Харкові, тікаючи з-під обстрілів. Ми на цьому не зупинимось, далі буде…", — наголосила керівниця компанії Ольга Білодід.

Зазначається, що в Харкові підприємство часто брало участь у місцевих проєктах: будівництві та ремонті лікарень, шкіл, церков, офісних приміщень, а також у приватних проєктах. Зокрема, виготовляли для приміщень декоративну підлогу з мармуру, граніту, керамограніту.

Нагадаємо, благодійний аукціон “125 барв перемоги” провів Центр підтримки 125-ої бригади територіальної оборони ЗСУ. Організаторам вдалося зібрати понад 2 мільйони гривень для потреб бригади за один вечір.

За продаж 19 різноманітних лотів організаторам благодійного вечора вдалося зібрати 1 млн 715 тисяч гривень та 10 тисяч доларів.

Можливо, пропустили: 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності