На Львівщині внаслідок зіткнення автомобілів постраждали четверо людей

Škoda Fabia на місці аварії

Травми отримали водії двох авто та дві пасажирки

У селищі Журавно на Стрийщині сталася ДТП — зіткнулися автомобілі Škoda Fabia та Volkswagen Passat. Внаслідок аварії постраждали водії машин, а також їхні пасажирки, повідомила пресслужба поліції Львівської області у вівторок, 30 квітня.

За даними правоохоронців, ДТП трапилася у понеділок, 29 квітня, близько 14:00. Водій Škoda Fabia — 34-річний мешканець Стрийського району, — виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим автомобілем. Цим авто був Volkswagen Passat, яким керувала 50-річна жителька Івано-Франківщини.

Внаслідок ДТП травми отримали водій та 39-річна пасажирка Škoda Fabia. Водійка Volkswagen та її 20-річна пасажирка також постраждали та звернулися за медичною допомогою.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП. Попередньо винуватцю зіткнення може загрожувати до трьох років обмеження волі з забороною керувати транспортом.

Нагадаємо, у ніч на 30 квітня на Самбірщині перекинувся мікроавтобус, внаслідок ДТП постраждали семеро пасажирів. Також на трасі між селами Княже та Бодячів Червоноградського району 17-річний мотоцикліст загинув у ДТП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності