На Львівщині вантажівка на смерть збила чоловіка

Фото з місця аварії

Правоохоронці встановлюють особу загиблого

Вранці у понеділок, 29 квітня, на трасі Київ — Чоп водій вантажівки збив пішохода. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці ДТП. Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого, повідомила пресслужба поліції Львівської області у вівторок, 30 квітня.

Пішохід перебігав дорогу в невстановленому місці

За даними правоохоронців, аварія трапилася близько 05:20 поблизу мела Соснівка Львівського району. 42-річний мешканець Вінниччини за кермом вантажівки Skania збив пішохода. Потерпілий потрапив під вантажівку, коли перебігів дорогу в невстановленому місці. Внаслідок удару чоловік отримав важкі травми, від яких помер на місці аварії.

Працівники поліції за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Наразі триває досудове розслідування, правоохоронці намагаються встановити особу загиблого пішохода.

Нагадаємо, у ніч на 30 квітня на Самбірщині перекинувся мікроавтобус, внаслідок ДТП постраждали семеро пасажирів. Також на трасі між селами Княже та Бодячів Червоноградського району 17-річний мотоцикліст загинув у ДТП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності