• Головна
  • Новини Львова
  • Ще 16 іменних дерев висадили у Львові завдяки благодійній ініціативі на потреби ЗСУ

Ще 16 іменних дерев висадили у Львові завдяки благодійній ініціативі на потреби ЗСУ

Львів: 16 нових іменних дерев на підтримку ЗСУ висадили благодійники

Дерева висаджували благодійники, які зробили донат. За гроші, які вдалося зібрати завдяки ініціативі, ГО “Добро. Дій” закупила 10 FPV дронів та Mavic воїнам

У центрі Львова у середу, 17 квітня, висадили ще 16 іменних дерев завдяки благодійній ініціативі на потреби ЗСУ. Благодійники жертвували гроші на закупівлю дронів, і як бонус, — отримали іменне дерево в центрі міста. Про це LVIV.MEDIA повідомила одна з організаторок акції Оксана Тиндик.

Дерева висаджували родини та бізнеси

ГО “Добро.Дій” вкотре провела ініціативу з висадки іменних дерев. Їх висаджували родини та бізнес-спільноти на кількох локаціях міста: у Парку на Валах, на площі Осмомисла, у дворику церкви Андрія та на проспекті Свободи.

“Сьогодні ми висадили такі дерева: липи, клени-явори, ясени-атласи, ліріодендрони, магнолії. Це 16 нових насаджень з іменними табличками тепер прикрашатимуть Львів. За кожне дерево наші партнери перерахували певні благодійні внески, за які ГО “Добро.Дій” купує дрони в межах благодійного проєкту “Пташки Перемоги”. У цій ініціативі є подвійна важливість: це озеленення і допомога ЗСУ,” — зазначила членкиня організації Оксана Тиндик.

За гроші з ініціативи закупили FPV дрони та Mavic

Цьогорічна благодійна ініціатива з висадки іменних дерев стартувала 12 квітня цього року. Акція проходить таким чином: благодійники отримають право висадити іменне дерево у центрі міста. За це вони віддають певну суму грошей, які “Добро.Дій” спрямовує на закупівлю дронів для військових у рамках проєкту “Пташки перемоги”. Зокрема, під час висадки дерев 17 квітня передали військовим 10 FPV дронів та БПЛА Mavic.

Нагадаємо, нещодавно іменне дерево у Львові на проспекті Шевченка висадив відомий актор, герой фільму “Довбуш”, Олексій Гнатковський. Окрім того, ГО "Добро.Дій" спільно з центром реабілітації військових Superhumans висадили дерева у Винниках.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності