ГО "Добро.Дій" та Superhumans висадили дерева у Винниках

ГО "Добро.Дій" та Superhumans висадили дерева у Винниках

Загалом у лісі посадили 400 нових дерев

У суботу, 13 квітня, благодійна організація "Добро.Дій" організувала висадку дерев у Винниківському лісі. До акції долучилися школярі та військові, які проходять реабілітацію. Разом учасники акції посадили в лісі 400 нових дерев, повідомили журналістам LVIV.MEDIA у пресслужбі організації.

За п’ять років дерева виростуть до 1-1,5 м

До акції, яку організувала БО "Добро.Дій", долучилися військові, які проходять реабілітацію в Superhumans Center, воїни з реабілітаційного центру "Галичина", що у Великому Любені, а також вихованці Винниківської санаторної школи-інтернату. Разом учасники акції висадили у Винниківському лісі 400 дерев, зокрема 300 саджанців дуба, а також 100 саджанців сосни. Деревами засадили площу в один га.

Саджанці молодих дерев благодійній організації надало Винниківське Лісництво. Там зазначили, що за п’ять років висаджені благодійниками дуби та сосни сягнуть росту 1-1,5 м.

Нагадаємо, до цього актор фільму “Довбуш” Олексій Гнатковський приєднався до благодійної акції та висадив іменне дерево у Львові. Також на початку квітня на Львівщині висадили близько 180 тис. дерев.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності