• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові з третьої спроби дозволили збудувати офіси з підземним паркінгом біля ТЦ Forum

У Львові з третьої спроби дозволили збудувати офіси з підземним паркінгом біля ТЦ Forum

Будівницвто на вул. Джерельній, 45

Проєкт двічі виносили на містобудівну раду, тому що до нього було багато зауважень

У Львові на вул. Джерельній, 45 дозволили збудувати офісну будівлю з вбудованими комерційними приміщеннями на першому поверсі та підземним паркінгом. Про це, у п’ятницю, 29 березня, повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

Йдеться про ділянку навпроти заднього виходу ТРЦ “Forum Lviv”, на якій зараз немає жодних будівель. Територія розташована в історичному ареалі міста. За словами Антона Коломєйцева, цей проєкт вже двічі обговорювали на містобудівній раді, однак до нього було багато зауважень, зокрема щодо висоти. Тепер будівництво погодили, оскільки розробники проекту виправили всі недоліки. 

“Були зауваження мешканців, які проєктанти намагались врахувати, поправляючи цей проєкт. Зараз містобудівними умовами та обмеженнями ми формуємо запобіжники, щоб не сформувати дискомфорт для вигляду з вікон суміжного будинку. Але з точки зору пластики вулиці та загального об’єму, це буде тактовне списання в рівні карнизу основних будинків. Верхній поверх буде вже вглиблений в даховий поверх», – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

У кінцевому варіанті будівля матиме 4 поверхи, останній з яких планують зробити заглибленим. Також тут передбачили підземний паркінг на 8 машино-місць, який будуть використовувати, як укриття.

Внутрішнє подвір’я повинно бути пішохідним, щоб не закривати вигляд із вікон сусіднього будинку. На першому поверсі мають розмістити комерційні приміщення. 

Дозвіл на будівництво отримало ТзОВ “Фірма “ДАМАР”, яке заснували у Львові понад 30 років тому. Компанія займається неспеціалізованою гуртово торгівлею та виробництвом харчових продуктів. Власниками фірми є Юрій Пасічник і Дмитро Добровольський.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності