Львівська міська рада продає земельну ділянку під паркінг на Левандівці

Ділянка площею 0,367 га, яку виставили на продаж у Львові

Аукціон оголошено вдруге, перші торги не відбулись

У Львові у вівторок, 26 березня, на повторний аукціон виставили ділянку землі на перехресті вулиць Суботівської та Іванни Блажкевич. Призначення території — розміщення та експлуатація будівель промисловості, йдеться на сторінці аукціону на сайті Prozorro.Продажі. Згідно з містобудівними умовами та обмеженнями, що на цій ділянці заплановане будівництво паркінгу.

Аукціон відбудеться 23 квітня

На аукціон виставили ділянку землі площею 0,367 га. Вона розташована на перетині вулиці Суботівської та Іванни Блажкевич у Львові. Стартова ціна ділянки становить 4 млн 922 тис. грн. Мінімальний крок торгів — 49 тис. грн.

Земля перебуває у комунальній власності, замовником торгів виступила Львівська міська рада. Ділянка належить до категорії земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики та оборони. Переможця аукціону мають визначити 23 квітня.

Згідно із містобудівними обмеженнями, паркінг не має бути вищим за чотири метри. Щільність забудови території не повинна перевищувати 40%. Попередні торги з продажу цієї земельної ділянки оголосили наприкінці лютого 2024 року, однак через відсутність учасників вони не відбулися.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності