Мешканця Львова судили за зберігання дитячої порнографії

Мешканця Львова судили за зберігання дитячої порнографії

Зловмисника звільнили від ув’язнення та призначили йому один рік іспитового строку

Мешканця Львова Петра З. судили за зберігання відеозаписів з дитячою порнографією. Чоловік завантажував відео на DVD-диски та на свій ноутбук. Франківський районний суд Львова визнав обвинуваченого винним та засудив його до двох років позбавлення волі. При цьому чоловіка вирішили звільнити від ув’язнення, через щире каяття, йдеться у вироку, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень у середу, 27 березня.

Обвинувачений зберігав дитячу порнографію з 2007 року

За матеріалами справи, правоохоронці викрили обвинуваченого Петра З. на зберіганні дитячої порнографії у квітні 2023 року. Чоловік завантажував відеозаписи з мережі та записував на DVD-диски — загалом у нього 20 дисків з дитячою порнографією. Також Петро З. зберігав відео на жорсткий диск свого ноутбука. Розповсюджувати записи далі обвинувачений наміру не мав. Найстаріші записи Петро З. завантажив ще у 2007 році, та зберігав до квітня 2023 року, коли їх вилучили правоохоронці.

На судовому засіданні Петро З. повністю визнав свою провину та розкаявся. Франківський районний суд Львова розглянув усі матеріали справи та визнав обвинуваченого винним у збереженні дитячої порнографії. Петра З. засудили до двох років позбавлення волі, проте, через каяття, обвинуваченого вирішили звільнити від покарання, замінивши його одним роком іспитового терміну.

Нагадаємо, на Львівщині чоловіка за зберігання фото та відео з дитячою порнографією засудили до трьох років ув’язнення. При цьому, через каяття зловмисника та співпрацю зі слідством, його звільнили від покарання та замінили позбавлення волі іспитовим строком.

Також на Житомирщині священника УПЦ московського патріархату підозрюють у розбещенні неповнолітньої дівчинки, позбавленої батьківського піклування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності