• Головна
  • Україна
  • Священника УПЦ МП на Житомирщині підозрюють у розбещенні дитини

Священника УПЦ МП на Житомирщині підозрюють у розбещенні дитини

Священника УПЦ МП на Житомирщині підозрюють у розбещенні неповнолітніх

Настоятель храму розбещував неповнолітню дівчинку, позбавлену батьківського піклування

На Житомирщині правоохоронці повідомили про підозру настоятелю православного храму московського патріархату. Йому інкримінують розбещення неповнолітньої дівчини, позбавленої батьківського піклування, повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури у понеділок, 25 березня.

Священник жив в одному селі з жертвою

За даними правоохоронців, злочин підозрюваний скоїв восени 2023 року. Він проживав в тому ж селі, що й потерпіла. Неповнолітня жила з бабусею та дідусем, оскільки була позбавлена батьківського піклування, а також мала обмеження в пересуванні, через стан здоров’я.

Священник тиснув на дівчинку та змушував приходити до нього у двір. Кожного разу, коли вона приходила, зловмисник давав їй за це невелику суму грошей. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про розбещення неповнолітніх, наразі триває досудове розслідування. Настоятелю храму загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у лютому мешканець Львівщини уник ув’язнення за збереження дитячої порнографії. Чоловікові пом’якшили покарання через співпрацю зі слідством.

Також у січні Львівські прокурори домоглися внесення переселенця з Харківщини до реєстру педофілів. 29-річного чоловіка судили у педофілію у 2014 році.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності