• Головна
  • Новини Львова
  • Львівського педофіла у жіночому костюмі посадили за ґрати за розбещення дівчини у туалеті школи

Львівського педофіла у жіночому костюмі посадили за ґрати за розбещення дівчини у туалеті школи

Львівський педофіл

Чоловік розбещував 7-річну дівчинку у шкільному туалеті

Львівського педофіла, який переодягнений у жіночий одяг розбещував дитину у шкільному туалеті, посадили за ґрати на 8 років.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №464/1021/22.

Інцидент стався 9 грудня 2021 року, втім вирок суд виніс лише у березні 2023-го. Чоловік, переодягнувшись у жіночий одяг, зайшов у Львівську загальноосвітню школу № 43 на вул. Масарика, 9 та направився до жіночого туалету.

Далі, користуючись відсутністю людей, він увійшов до туалету та підійшов до кабінки, де перебувала 7-річна дівчинка. Педофіл, перегороджуючи вихід з кабінки туалету, звернувся до дівчинки, назвався лікарем та сказав, що має її оглянути. Скориставшись безпорадністю дитини, він почав розглядати та мацати її до моменту, коли продзвенів шкільний дзвінок на перерву. Чоловік вийшов з приміщення туалету, коли у приміщення почали заходити інші люди.

За словами свідків, після дзвінка у приміщення туалету зайшла вчителька, обвинувачений вибіг з вбиральні, штовхнувши викладачку та втік.

Окрім того, вже 20 грудня він пішов у Дитячу школу мистецтв №5 де також зайшов у жіночий туалет. Він увійшов до приміщення туалету, де побачив 9-річну дівчинку, якій теж запропонував одягнутися. Втім вона відштовхнула чоловіка і втекла.

У судовому засіданні педофіл свою вину у скоєному не визнав. Він сказав, що ніколи не бував до затримання у Львівській загальноосвітній школі № 43 на вул. Масарика. У Дитячій школи мистецтв, за його словами, він «хотів щось вкрасти», тому ходив по коридорах.

Те, що він зайшов у жіночий туалет, пояснив тим, що дівчинка з нього насміхалася, відтак він вирішив її налякати, проте пропозицію роздягнутися їй не висловлював.

Законний представник дівчинки, стосовно якої вчинялися розпусні дії, подав цивільний позов до обвинуваченого про відшкодування 300 тис. грн моральної шкоди. Втім, суд вирішив, що такий розмір моральної шкоди за встановлених обставин є завищеним та жодним чином не доведеним та зазначив, що моральна шкода, з урахуванням глибини, характеру та обсягу душевних страждань становить 150 тис. грн.

Так, розглянувши матеріали, Сихівський районний суд м. Львова визнав чоловіка винним у розбещенні малолітніх і у замаху на вчинення злочину. Йому призначили покарання у виді 8 років позбавлення волі. Термін ув’язнення ухвалили зарахувати з 23 грудня 2021 року. Також чоловік повинен заплатити 150 тис. грн моральної шкоди завданої дівчинці.

Нагадаємо, на фронті в Україні помітили ієромонаха РПЦ, який раніше розбещував дітей. У 2021 році російський суд засудив чоловіка до 18 років колонії у справі про розбещення 53 дітей. Проте у 2023 році ґвалтівника помітили на відео з українського фронту. Ймовірно, ієромонаха завербували до ПВК «Вагнер».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності