Мешканець Львівщини уник ув’язнення за збереження дитячої порнографії

Мешканець Львівщини уник ув’язнення за збереження дитячої порнографії

Чоловіка засудили до трьох років ув’язнення, але замінили покарання одним роком іспитового строку

На Львівщині чоловіка судили за зберігання фото та відео з дитячою порнографією. Золочівський районний суд Львівської області визнав обвинуваченого винним та засудив його до трьох років ув’язнення. При цьому, через каяття зловмисника та співпрацю зі слідством, його звільнили від покарання та замінили ув’язнення іспитовим строком, йдеться у вироку, оприлюдненому у Єдиному державному реєстрі судових рішень у понеділок, 4 березня.

За матеріалами справи, у вересні 2022 року обвинувачений Олег Р. за допомогою VPN завантажив через файлообмінну мережу фото та відео, які містили дитячу порнографію. Ці файли він зберігав на локальному диску особистого комп’ютера протягом семи місяців, без наміру їх розповсюджувати.

Під час судового засідання Олег Р. визнав свою провину. За присутності свого адвоката він уклав угоду з прокурором, в якій погоджувався на покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Золочівський районний суд розглянув усі матеріали справи та визнав Олега Р. винним у завантаженні та зберіганні дитячої порнографії. Йому призначили покарання — три роки позбавлення волі. Також обвинуваченому заборонили працювати на посадах, пов’язаних з роботою з дітьми на два роки.

При цьому, суддя Володимир Сивак також врахував пом’якшувальні обставини, а саме те, що Олег Р. визнав свою провину, допомагав слідству та був готовий відбувати покарання. У зв’язку з цим він вирішив звільнити обвинуваченого від покарання, та замінити його одним роком іспитового строку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності