У Львові чоловік під приводом «пригону» авто видурив гроші

Зловмисник обіцяв за 500 євро привезти «Фольксваген гольф»

Галицький районний суд м. Львова покарав умовним терміном чоловіка, який під приводом привезення з-за кордону автомобіля видурив гроші.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо із матеріалів справи № 461/6730/22.

Зазначається, що зловмисник є фізичною особою-підприємцем та раніше не був судимим. 8 жовтня чоловік зустрівся зі своїм «клієнтом» в одному із закладів міста з метою доставки та продажу автомобіля марки «Фольксваген гольф» із Республіки Польща.

Скориставшись довірою, він взяв 500 євро, однак вказаний автомобіль потерпілому не передав, а коштами розпорядився на свій розсуд.

Розглянувши всі матеріали справи, суд вирішив визнати винним чоловіка у вчиненні кримінального проступку та покарати його обмеженням волі на один рік. Втім, зловмисника звільнили від покарання та призначили один рік іспитового терміну.

Нагадаємо, Червоноградський міський суд виніс вирок заступнику директора з господарських та соціальних питань шахти «Відродження» ДП «Львіввугілля» за сприяння у незаконному вивезенні вугілля. Обвинувачений, бувши службовою особою, отримував хабарі за відпуск вугілля із території державного підприємства.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності