У Львові чоловік сяде за ґрати на 5 років через викрадений телефон

Зловмисник викрав у потерпілої телефон біля ЛНУ ім. І. Франка

Галицький районний суд м. Львова покарав крадія, який викрав телефон, обмеженням волі на 5 років.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо із матеріалів справи № 461/5141/22.

Зазначається, що зловмисник вже був раніше судимий та перебуває на обліку у лікаря-нарколога. Телефон вартістю 9,6 тис. гривень чоловік викрав у потерпілої 2 серпня цього року зі сходів, що ведуть у приміщення Львівського національного університету ім. Івана Франка.

На судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину, розкаявся у вчиненому та просив суворо не карати. Пом'якшувальною обставиною стало щире каяття чоловіка та активне сприяння у розкритті злочину.

Також у суді встановили, що обвинувачений вже був засуджений у вересні цього року до 5-ти років позбавлення волі. Втім, він був звільнений від відбування покарання з умовним терміном три роки.

Так, враховуючи всі обставини, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років. Вирок Галицького суду від 19.09.2022 ухвалили виконувати окремо.

Нагадаємо, на Львівщині пенсіонер сяде за ґрати на 14 років за вбивство двох жінок. Трагедія сталася у червні 2019 року. Чоловік ударами тупим предметом по голові вбив у будинку двох жінок. Одна з них загинула на місці події, а інша — у реанімаційному відділенні лікарні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності