• Головна
  • Війна
  • Це лише питання часу: WSJ повідомляє, що РФ втратить Бахмут

Це лише питання часу: WSJ повідомляє, що РФ втратить Бахмут

Це лише питання часу: WSJ повідомляє, що РФ втратить Бахмут

Росіяни зайши в глухий кут

У найзапеклішій точці фронту – місті Бахмут російські окупанти почали втрачати потенціал для наступу.

Про це пише «24 канал»

Журналісти The Wall Street Journal зазначають, що росіяни втратили багато техніки та особового складу, аби захопити Бахмут. Однак, саме місто не є стратегічним, скоріше це було б символічно для окупантів.

Попри те, що РФ неодноразово заявляла про нібито повне захоплення Бахмута, але насправді все трохи по-іншому.

Видання зазначає, що навіть заявлена "перемога" жодним чином не допомагає російській армії у просуванні через знесилення після тривалих битв.

Журналісти наголосили, що бої за місто – одні з найжорстокіших. Також битва за Бахмут стала розбратом серед військового командування РФ через значні втрати.

Після захоплення більшої частини Бахмута, армія РФ не просувається далі. До того ж українські військові почали активні контратаки на флангах для того, щоб взяти місто в оперативне оточення.

The Wall Street Journal пише, що навіть попри те, що ця мета може бути недосяжною, контратаки ЗСУ не дозволяють росіянам перегрупуватися.

Видання заявило, що російська армія зайшла у глухий кут у Бахмуті, тому ворог втратить місто. Як зазначається, це лише питання часу. Українські військові переконують, що росіяни втратили ініціативу і саме ЗСУ перехопили її.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що на певних позиціях поблизу міста Бахмут українські захисники просунулись ще на 450 метрів. Також американські аналітики заявили, що темпи наступу російської армії на фалангах у Бахмут залишаються повільними.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності