• Головна
  • Війна
  • Лукашенко визнав участь Білорусі у війні проти України

Лукашенко визнав участь Білорусі у війні проти України

Лукашенко визнав участь Білорусі у війні проти України

Білоруський диктатор олександр лукашенко визнав участь Білорусі у російській агресії проти України.

Відповідну заяву самопроголошений білоруський президент зробив на нараді з питань військової безпеки, повідомляє "Белта".

"Що стосується нашої участі у "спеціальній військовій операції" в Україні, ми беремо участь там. Ми цього не ховаємо. Але ми нікого не вбиваємо. Ми нікуди не посилаємо своїх військових. Ми не порушуємо своїх зобов'язань", — заявив Лукашенко.

Також він сказав, що участь країни полягає в тому, щоб не допустити поширення цього "конфлікту" на територію Білорусі.

"Наша участь у тому, щоб не допустити поширення цього конфлікту на територію Білорусі, по-перше. По-друге, не допустити завдання удару по Білорусі під прикриттям "спеціальної військової операції" з боку Польщі, Литви та Латвії. Як я казав, у спину росіянам стріляти ніхто не буде з території Білорусі. Ось наша участь", — додав білоруський диктатор.

Нагадаємо, Володимир Зеленський указом ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про “неможливість проведення переговорів” із путіним.

Тим часом прессекретар президента росії дмітрій пєсков відповів на відмову України від переговорів. Він зазначив, що рф буде чекати на зміну позиції Зеленського.Можливо, пропустили:

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності