• Головна
  • Україна
  • Росія завдала 10 ракетних ударів по Донецькій області: є загиблий

Росія завдала 10 ракетних ударів по Донецькій області: є загиблий

Обстріл Донеччини

Внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула та дві поранені

В ніч на 18 квітня Росія завдала 10 ракетних ударів по Донеччині. Внаслідок цього пошкоджено цивільну інфраструктуру та загинула одна людина, ще двоє поранені. Про це у четвер, 18 квітня, повідомила Нацполіція України.

Шість ракет влучили в Покровськ, пошкодивши СТО, підприємство та 8 цивільних автомобілів. Ще чотирма ракетами атакували Селидове, внаслідок чого загинув один житель та зруйновано 12 приватних будинків, сільгосппідприємство, магазин і лінію електропередач.

Також російська артилерія обстріляла Маркове Костянтинівської громади, пошкодивши приватний будинок, адміністративну будівлю та освітній об'єкт. Аналогічних руйнувань зазнали і три домівки в селищі Желанне через ворожі авіаційні та артилерійські удари. А в Красногорівці двоє мирних мешканців отримали поранення та постраждали приватні будинки. В Костянтинівці пошкоджено — 12 приватних будинків і навчальний заклад.

Крім того, армія РФ накрила вогнем 5 населених пунктів: міста Костянтинівка, Красногорівка, селища Желанне, Очеретине, село Маркове. У результаті цих атак пошкоджено 22 цивільних об'єкти, зокрема 19 житлових будинків, заклади освіти та адміністративні будівлі.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження. Тривають евакуаційні заходи, за добу вдалося вивезти ще 127 осіб, з них 13 дітей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності