• Головна
  • Війна
  • Росіяни атакували Донеччину авіабомбами, загинули щонайменше троє людей

Росіяни атакували Донеччину авіабомбами, загинули щонайменше троє людей

Фото п’ятиповерхівки у Очеретине, на яку росіяни скинули КАБ

Ще щонайменше четверо місцевих мешканців отримали поранення

У суботу, 13 квітня, росіяни атакували Донеччину керованими авіабомбами. Зокрема обстріляли Покровський та Волноваський райони. Внаслідок атаки щонайменше троє людей загинули, четверо отримали поранення, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора.

Росіяни скинули авіабомбу на п’ятиповерхівку

За даними правоохоронців, у Покровському районі окупанти завдавали ударів по селах Нетайлове та Новоселидівці. Внаслідок обстрілу у селі Нетайлове загинуло подружжя — 60-річні чоловік з жінкою. Під час атаки вони перебували у своєму будинку, та отримали важкі поранення. Також загинула 66-річна мешканка Новоселидівки.

У Волноваському районі росіяни скинули КАБ на п’ятиповерхівку у селищі Очеретине. “Достеменно відомо про 1 поранену. Ймовірно, під завалами перебувають люди, однак пошукова операція наразі неможлива через безпекову ситуацію“, — повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Нагадаємо, росіяни розстріляли цивільне авто з продуктами на Чернігівщині, водій загинув. Також окупанти завдали удару балістичними ракетами по Миколаєву. Внаслідок удару відомо про чотирьох загиблих.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності