• Головна
  • Україна
  • Начальника Рівненського ТЦК після прихованих зйомок перевели в бойову частину

Начальника Рівненського ТЦК після прихованих зйомок перевели в бойову частину

Військовий цілується з жінкою в робочому кабінеті, скриншот з відео

Олександр Ярмошевич потрапив у скандал після того, як проросійські ресурси опублікували відео, приховано відзняте в його кабінеті

Начальник одного з ТЦК Рівненської області Олександр Ярмошевич написав рапорт на переведення в бойову частину після того, як у мережі зʼявилось відео, зняте на приховану камеру в його кабінеті. На цих відео видно, як нібито Ярмошевич цілувався з різними військовослужбовицями в різний час. Першими відео опублікували антиукраїнські Telegram-канали.

«Командування не має претензій до виконання офіцером поставлених завдань у межах покладених на нього службових обовʼязків. Проте відзначаємо, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці», — сказано в повідомленні оперативного командування «Захід», опублікованому в понеділок, 1 квітня.

Публікація відео спричинила суспільний резонанс, тож офіцер, як переконують у командуванні, написав рапорт про переведення його до однієї з бойових частин з власної ініціативи. Наказ уже підписало керівництво. При цьому обставини встановлення камери в його службовому кабінеті зʼясовують правоохоронні органи, а за фактом нібито дій військовослужбовця почали службову перевірку.

У командуванні додали, що відео з начальником ТЦК опублікували через канали проросійських «лідерів думок» — першими відео почали публікувати антиукраїнські канали, зокрема паблік підозрюваного в державній зраді блогера Анатолія Шарія, який переховується в Іспанії. Тож українців закликали дотримуватися інформаційної гігієни.

Що відомо про скандал з Олександром Ярмошевичем

Минулого тижня в мережі опублікували відео за участі нібито начальника Рівненського об’єднаного міського ТЦК та СП Олександра Ярмошевича. На кадрах чоловік у військовій формі цілується з кількома жінками в різний час. Події відбуваються, імовірно, на робочому місці військового. Саме Ярмошевичу Шарій «передавав привіт», публікуючи нарізку з кадрами, на яких чоловік у військовій формі цілується з жінками, які, ймовірно, є його підлеглими. Чи справді на відео Ярмошевич — невідомо.

Нагадаємо, раніше на Хменльниччині агресивні жінки побили автомобіль працівників ТЦК. За цим фактом військові вже звернулися до поліції.

Також на Буковині двоє чоловіків з сокирами напали на працівників ТЦК і розбили їхній автомобіль. Один з працівників ТЦК нещодавно повернувся з війни, де отримав важке поранення. Така поведінка цивільних обурила його побратимів — вони різко прокоментували інцидент.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності