• Головна
  • Україна
  • Росіяни вночі атакували «шахедами» Одеську область і Харків

Росіяни вночі атакували «шахедами» Одеську область і Харків

Наслідки атаки на Одещину 10 березня, фото Офісу генпрокурора

На Одещині після атаки дронів є влучання

Російські загарбники в ніч на понеділок, 11 березня, атакували Україну дронами-камікадзе. Над Одеською областю вночі 11 березня сили ППО збили 10 дронів-камікадзе Shahed 136/131, проте є влучання. Зокрема, в Одеському районі уражено інфраструктурний об'єкт, повідомили Сили оборони півдня України.

Як сказано в повідомленні, бойова робота тривала півтори години.  Підрозділи протиповітряної оборони відбивали рясні хвилі «шахедів», які заходили з акваторії Чорного моря та складними маневрами між житловими та промисловими кварталами ускладнювали роботу ППО.

Як розповіли в Силах оборони півдня України, над Одещиною ППО збила 10 дронів-камікадзе Shahed 136/131, однак також є влучання. Зокрема, в Одеському районі уражено інфраструктурний об'єкт, пошкоджено адміністративні будівлі, виниклу пожежу було ліквідовано. Також ударною хвилею було вибито скління приватних будинків навколо об'єкта, уламками завдано руйнувань господарчим спорудам. За попередніми даними люди не постраждали.

Нагадаємо, в ніч на неділю Одещина також зазнала атаки дронами-камікадзе, також були влучання.

Крім того, атаки «шахедами» також зазнав Харків. За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, внаслідок атаки зазнали пошкоджень 2 багатоквартирні будинки, будівля готелю, об’єкт інфраструктури, а також будівля комунального закладу.

Також пошкоджені 2 приватні автомобілі. Без постраждалих.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності