Росіяни вночі атакували Україну «шахедами», є влучання

Фото ілюстративне

Наслідки атаки «шахедами»: пошкоджено промисловий об’єкт і ЛЕП на півдні

У ніч на 10 березня росіяни атакували Україну дронами-камікадзе Shahed 136/131, випустивши загалом 39 дронів. Попри те, що більшість дронів вдалося збити, у деяких областях є влучання.

Як повідомили в повітряних силах, Росіяни за ніч випустили по Україні 39 дронів-камікадзе Shahed 136/131. 35 з них вдалося збити. Дрони запускали з Чауди в окупованому Криму, а також з російського Приморсько-Ахтарська.

«В результаті бойової роботи збито 35 «шахедів» у межах Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської, Черкаської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та Житомирської областей.

Більшість цілей знищено силами та засобами мобільних вогневих груп Сил оборони України. Також до відбиття повітряного нападу залучалась винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, засоби РЕБ», — сказано в повідомленні.

Крім того, як додали в Повітряних силах, у ніч на 10 березня російські окупанти вдарили чотирма зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині й Донеччині.

Удар Росії по Україні 10 березня: наслідки

Як повідомили в Силах оборони Півдня України, один із дронів влучив у промисловий об'єкт на Одещині. Пошкоджено будівлю, Виникла пожежа, яку рятувальники негайно ліквідували. Люди не постраждали.

Крім того, є влучання на відкритій території в Миколаївській області: там дрон-камікадзе пошкодив лінію електропередачі. Ведуться відновлювальні роботи.

Також відомо про падіння уламків дрона на Вінниччині. Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов повідомив, що внаслідок роботи ППО уламки пошкодили об'єкт інфраструктури, в результаті чого виникла пожежа. За його словами, станом на 06:30 пожежу ліквідовано, постраждалих немає.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності