• Головна
  • Україна
  • Двоє людей загинули від удару росіян по будинках у Добропіллі на Донеччині

Двоє людей загинули від удару росіян по будинках у Добропіллі на Донеччині

Наслідки влучання в будинок у Добропіллі, фото Вадима Філашкіна

Росіяни вдарили по Добропіллю «шахедами»

Вночі 10 березня російські війська вдарили дронами по житлових будинках у місті Добропілля у Донецькій області. З-під завалів рятувальники дістали тіла двох загиблих людей, повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За його словами, вночі росіяни атакували Добропілля шахедами — на ранок рятувальники дістали з-під завалів будинку тіла двох людей. Зі слів Філашкіна, внаслідок удару по Добропіллю пошкоджено дві адміністративні будівлі та два приватні будинки.

Ще одна людина загинула унаслідок російської атаки на Часів Яр Донецької області. Як уточнив Філашкін, загиблим виявився 66-річний чоловік.

Нагадаємо, вночі російські «шахеди» влучили у промисловий об’єкт на Одещині та в лінію електропередачі на Миколаївщині. Крім того, уламки збитого «шахеда» впали на промисловий об’єкт у Вінницькій області, унаслідок чого спалахнула пожежа. Жертв та постраждалих немає. Загалом росіяни у ніч на 10 березня випустили по Україні 39 дронів-камікадзе Shahed, 35 з них збила протиповітряна оборона.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності