• Головна
  • Україна
  • Словаччина розблокувала пункт пропуску “Вишнє Нємецьке — Ужгород”

Словаччина розблокувала пункт пропуску “Вишнє Нємецьке — Ужгород”

Словаччина розблокувала  пункт пропуску “Вишнє Нємецьке — Ужгород”

Відновлення руху вантажівок на в’їзд до Словаччини триває з 14 грудня

Словацькі перевізники розблокували пункт пропуску “Вишнє Нємецьке” для проїзду вантажівок. Відновлення руху на в’їзд до Словаччини розпочалося 14 грудня. Про це повідомила Держприкордонслужба у п’ятницю, 15 грудня.

За даними українських прикордонників, увечері 14 грудня словацькі перевізники розблокували рух на в'їзд у Словаччину перед пунктом пропуску “Вишнє Нємецьке” на невизначений термін. Раніше словацькі прикордонники повідомляли щодо тимчасового зняття блокади руху, після чого оформлення вантажівок на виїзд з України розпочалося у звичному режимі.

“З моменту припинення блокування станом на 09.00 15 грудня у напрямку вибуття з України через пункт пропуску “Ужгород» оформлено майже 60 вантажних автомобілів. Ще 1065 вантажівок перебувають в електронній черзі на виїзд з України”, — повідомили прикордонники.

Нагадаємо, що словацькі перевізники продовжили блокувати рух українських вантажівок на території Словаччини 11 грудня після 16.00. Представники спілки перевізників Словаччини тоді приєдналися до протестів, які організували в Польщі з шостого листопада та підтримали в Угорщині з 11 грудня.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності