• Головна
  • Україна
  • Словаччина тимчасово розблокувала пункт пропуску на кордоні з Україною

Словаччина тимчасово розблокувала пункт пропуску на кордоні з Україною

Словаччина тимчасово розблокувала пункт пропуску на кордоні з Україною

На території Словаччини в напрямку України, станом на ранок 22 листопада, в черзі перебуває близько 350 вантажівок

Словацькі перевізники тимчасово розблокували рух вантажівок в пункті пропуску "Вишнє Нємецьке - Ужгород". Про це 22 листопада повідомив речник ДПСУ полковник Андрій Демченко в коментарі "Українській правді".

"В ході взаємодії з представниками Прикордонної поліції Словацької Республіки отримано інформацію про тимчасове зняття блокування руху для вантажівок на напрямку пункту пропуску "Вишнє Нємецьке", — йдеться у повідомленні.

За словами офіцера, за минулу добу, 21 листопада, у пункті пропуску "Ужгород- Вишнє Нємецке" кордон перетнули 250 вантажівок в обидва напрямки, і ці показники є щонайменше на 100 одиниць менші ніж у попередні дні.

Пропуск легкових автомобілів та автобусів на в’їзд та виїзд в пункті пропуску, як і раніше, здійснюється в штатному режимі.

Нагадаємо, 16 листопада 2023 року автоперевізники Словаччини заблокували прикордонний перехід “Вишнє Нємецке” зі словацького боку, щоб підтримати протест польських колег, які протестують проти лібералізації правил ЄС для українських автоперевізників.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності