• Головна
  • Україна
  • Польські перевізники заблокували рух на трьох пунктах пропуску з Україною

Польські перевізники заблокували рух на трьох пунктах пропуску з Україною

Фото: Komitet Obrony Przewoźników i Pracodawców Transportu

Протестувальники будуть пропускати по одній вантажівці в годину

У понеділок, 6 листопада, польські перевізники заблокували рух вантажного транспорту на українсько-польському кордоні, зокрема, на трьох пунктах пропуску. Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

З 13:00 польські перевізники поступово почали блокувати рух українським вантажівкам через страйк. За даними прикордонників, ускладнення руху машин можливе як на в’їзді, так і на виїзді на пунктах пропуску «Ягодин-Дорохуськ», «Краківець-Корчова» та «Рава-Руська-Хребене».

«Організатори протесту планують пропускати по одному вантажному автомобілю на годину, а також вантажні автомобілі з вантажами безпекового, гуманітарного характеру, ті, які перевозять тварин, продукти, що швидко псуються тощо. Водіїв просять врахувати цю інформацію під час планування поїздок», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, польські перевізники запланували перекрити пункти пропуску з Україною на два місяці. Причина страйків — невдоволення надмірною конкуренцією українських перевізників з польськими після лібералізації міжнародних перевезень між Україною та країнами ЄС.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності