• Головна
  • Україна
  • На Берлінському кінофестивалі відбулась прем’єра фільму Шона Пенна про російське вторгнення (відео)

На Берлінському кінофестивалі відбулась прем’єра фільму Шона Пенна про російське вторгнення (відео)

На Берлінському кінофестивалі відбулась прем’єра фільму Шона Пенна про російське вторгнення (відео)

В Офісі Президента подякували Шону Пенну за його діяльність та допомогу Україні

На Берлінському міжнародному кінофестивалі відбулася прем’єра фільму американського режисера, актора та співзасновника міжнародної благодійної організації CORE Шона Пенна «Superpower». У стрічці розповідається про повномасштабне російське вторгнення, яке він застав у лютому 2022 року у Києві, та бачив на власні очі перші дні російської агресії.

Про це повідомив глава Офісу Президента України Андрій Єрмак.

«Дякую Шону та Аарону Кауфману за цей чудовий фільм. Бо битва за правдиву історію - це ще один фронт війни, на якому ми повинні виграти. Правда у кіно - це наша перемога», - зазначив очільник ОП.

Додамо, що в листопаді минулого року Шона Пенна нагородили орденом «За заслуги» III ступеня за щиру підтримку та вагомий внесок у популяризацію України у світі.

Нагадаємо, Шон Пенн ремонтує готель в Перемишльському центрі спорту та відпочинку, який стане притулком для біженців з України.

Довідково:

Берлінський міжнародний кінофестиваль (Берлінале) — міжнародний кінофестиваль категорії А, який вважається одним із найпрестижніших фестивалів Європи та світу у сфері кіно. Проходить щорічно в лютому в Берліні, починаючи з 1951 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності