• Головна
  • Новини Львівщини
  • Благодійна організація Шона Пенна передала на залізничний вокзал Львова партію гуманітарної допомоги

Благодійна організація Шона Пенна передала на залізничний вокзал Львова партію гуманітарної допомоги

Благодійна організація Шона Пенна передала на залізничний вокзал Львова партію гуманітарної допомоги

Завдяки БФ Шона Пена вдалось закупити харчі довготривалого зберігання

Головний залізничний вокзал Львова отримав гуманітарну допомогу від актора та засновника благодійної організації CORE Шона Пенна. Це вже третя партія вантажу з моменту його візиту на Львівщину, повідомляє Львівська ОВА.

"Сьогодні отримали допомогу від Шона Пенна. Тішимося, що на Львівщину, та на залізничний вокзал зокрема, приїжджають люди, які справді готові допомагати. Наша основна мета – підтримати людей, які прибувають сюди зі всієї України, забезпечити їх харчуванням, а також надати їм медико-психологічну допомогу. Для цього ми об’єднали в гарну команду спеціалістів й спільно з департаментом соціального захисту Львівської ОВА супроводжуємо їх до прихистків", – розповіла радниця начальника ЛОВА Галина Бордун.

Завдяки фінансовій підтримці організації CORE та допомозі громадської ініціативи "Допоможемо разом" вдалось закупити харчі довготривалого зберігання (консерви, паштети, печиво, солодощі), одноразовий посуд, воду, чай та каву, а також медикаменти. Загальна вартість гуманітарного вантажу складає близько 70 тисяч гривень.

Зараз на Головному залізничному вокзалі допомагають усім людям, котрі евакуйовуються на Львівщину. Є спеціально облаштовані намети, в яких можна перепочити, поїсти, отримати інформацію про місця для поселення тощо.

Найвразливіші категорії населення, які прибувають: матері з неповнолітніми дітьми, люди похилого віку та особи з інвалідністю.

Нагадаємо, раніше такий гуманітарний вантаж передали Львівському національному університетові ветеринарної медицини, де зараз проживають переселенці

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності