В смертельній ДТП на трасі Київ-Чоп загинув 45-річний водій з Львівщини

Смертельна ДТП на трасі Київ-Чоп

Водій в‘їхав у відбійник, внаслідок чого загинув на місці аварії

У четвер, 28 березня, на трасі Київ-Чоп на Рівненщині сталася аварія, внаслідок якої загинув 45-річний водій із Львівщини. Він не впорався з керування та в’їхав у відбійник. Про це повідомили в поліції Рівненської області.

За даними правоохоронців, ДТП сталася близько о 02:20 години ночі на автодорозі Київ-Чоп, неподалік села Самостріли колишнього Корецького району. Слідчі встановили, що 45-річний водій автомобіля Audi А6, житель Львівської області, не впорався із керуванням та протаранив відбійник.

Водій загинув на місці аварії

Унаслідок ДТП водій легковика отримав травми несумісні з життям. Постраждав також пасажир автомобіля — 45-річний пасажир, уродженець Львівщини, який отримав незначні травми.

Обставини смертельної ДТП встановлюють поліцейські в рамках розпочатого кримінального провадження.

До слова, у середу, 27 березня, біля Львова в ДТП з Audi загинув 21-річний мотоцикліст. Водій мотоцикла в’їхав в автомобіль, коли той повертав ліворуч.

Також додамо, що поліція розшукує невідомого водія за втечу з місця смертельної ДТП на Львівщині, який збив 81-річного мешканця Самбірщини. Від отриманих травм пішохід загинув.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності