Під час російської атаки на Дрогобиччині ракета влучила в промисловий об’єкт

Під час російської атаки на Дрогобиччині ракета влучила в промисловий об’єкт

Ще одну ракету сили ППО збили у Стрийському районі

Під час ранкової повітряної атаки на Львівщині одна ракета влучила у промисловий об’єкт в Дрогобицькому районі. Ще одну ракету збили сили ППО на Стрийщині. Жертв та постраждалих немає, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький у середу, 7 лютого.

“На жаль, є влучання в Львівській області. Це промисловий об'єкт у Дрогобичі. Зафіксували часткове руйнування будівлі. На площі близько 300 м² триває пожежа. На місці працюють вогнеборці. Станом на зараз інформації про постраждалих чи загиблих нема”, — розповів Максим Козицький.

Також начальник Львівської ОВА повідомив, що сили ППО збили одну російську ракету над Стрийщиною. Там обійшлося без руйнувань та без поранених.

Близько 09:30 пожежу на промисловому обʼєкті у Дрогобичі загасили. За інформацією ДСНС, внаслідок пожежі пошкоджені: дах на площі 500 кв.м та сміттєвоз. Люди не постраждали.

Уламки ще однієї ракети, яка не здетонувала, виявили в одному зі сіл Миколаївської громади Стрийського району у полі, за 400 метрів від житлових будинків.

Нагадаємо, у середу, 7 лютого, росіяни атакували Україну крилатими ракетами з літаків Ту-95МС. Повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 06:00. Близько 07:32 Максим Козицький повідомив про вибухи на Дрогобиччині, тоді одна ракета влучила у промисловий об’єкт в Дрогобицькому районі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності