У Львові Козицький зустрівся із Повноважним Послом США в Україні: деталі

У Львові Козицький зустрівся із Повноважним Послом США в Україні: деталі

Це перший візит пані Посла на Львівщину з часу її призначення очільницею американської дипломатичної місії в Україні

У Львові начальник Львівської ОВА Максим Козицький зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Бриджит Енн Брінк.

Про це 7 грудня він повідомив у Telegram.

Це перший візит пані Посла на Львівщину з часу її призначення очільницею американської дипломатичної місії в Україні.

Під час зустрічі пані Посол ознайомилася з енергетичною ситуацією Львівщини після масованих ракетних ударів росії.

Крім цього, Козицький розповів про потребу в облаштуванні у Львівській області місць, де зможуть у належних умовах перебувати люди з вразливих категорій — старші особи, особи з інвалідністю та діти без батьків, які прибувають з епіцентрів бойових дій.

На Львівщину щодня прибувають евакуаційні поїзди, внаслідок чого населення в області і навантаження на медзаклади значно зросли, тому потрібна підтримка у медичній сфері.

Козицький повідомив Брінк, що окупант продовжує прицільно бити по енергетичних об‘єктах, тому є велика потреба у генераторах, теплових гарматах та інших пристроях.

Пані Посол зазначила, що Сполучені Штати Америки готові і надалі підтримувати Україну, скільки це буде потрібно, і докладатимуть зусиль для максимального надання допомоги Україні.

Нагадаємо, нещодавно начальник Львівської ОВА Максим Козицький поспілкувався з представниками організації Mercy Corps, яка працює в Україні для підтримки людей, які постраждали внаслідок вторгнення росії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності