Максим Козицький підсумував минулий тиждень на Львівщині

Максим Козицький підсумував минулий тиждень на Львівщині

Обсяг бюджету Львівської області у новому році становитиме 6,8 мільярдів гривень

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький підсумував минулий тиждень.

Про події цих семи днів він написав на своїй сторінці у Telegram-каналі.

«Підписав розпорядження про затвердження обласного бюджету на 2023 рік. Обсяг бюджету Львівської області у новому році становитиме 6,8 мільярдів гривень», — йдеться у повідомленні.

  • Енергетики Львівщини розробили графік відключень електроенергії. Відповідно до нього живлення подаватимуть двічі на добу — по 4 години, для кожної групи є конкретний час. В інші години електроенергію відключатимуть або можливо відключатимуть — залежить від балансу в енергосистемі. Споживачів ділять на три групи. Поділ відрізняється від попереднього.
  • Як дізнатись про час відключення електроенергії непобутовим споживачам, розповідаємо тут.
  • Через тривале відключення електроенергії система оповіщення може працювати з перебоями. Як дізнатися про повітряну тривогу чи її відбій у такому випадку, читайте тут.
  • В одному з медзакладів Львівщини відкрили оновлене реабілітаційне відділення, в якому одночасно можуть прийняти 50 захисників та захисниць України. Тепер наші воїни та ті, хто постраждав внаслідок воєнних дій росії, зможуть отримувати професійну медичну допомогу від наших спеціалістів у більш комфортних умовах. Відремонтували 10 палат, адміністративну частину реабілітаційних комплексів, ординаторські та лікарські кабінети, коридори й санвузли, придбали інвентар, техніку, засоби гігієни, інші необхідні речі завдяки вагомій підтримці й допомозі близько 20 небайдужих донорів та організацій.
  • Завдяки Державному аграрному реєстру понад 15 мільйонів гривень безповоротної допомоги отримають 379 малих агровиробників Львівщини.
  • На Львівщині запрацював зручний інструмент для управлінців, а також донорів, представників бізнесу та потенційних інвесторів — Аналітичний портал Львівщини. Для кожного жителя Львівщини у вільному доступі є чотири шари порталу: інвестиційні об’єкти, внутрішньо переміщені особи, громади Львівської області, фонди житла для ВПО. Система дозволяє збирати, аналізувати та візуалізувати отримані результати у вигляді інфографіків, таблиць, карт і звітів. Уся інформація подана, враховуючи безпекові моменти.
  • Для укриттів у дитсадках та школах Львівщини придбали близько 1000 роутерів і точок доступу до інтернету. На ініціативу Львівської ОВА забезпечити заклади освіти зв’язком в укриття відгукнувся Львівський IT Кластер, зокрема міжнародна компанія DataArt.
  • Бійцям Нацгвардії України передали 2 тисячі бронежилетів, які виготовили на Львівщині. Частина засобів захисту поїхала до нацгвардійців, які виконують бойові завдання на сході та півдні країни, решта — у військові частини, які дислокуються у Львівській області. Усі бронежилети виготовив та безкоштовно передав Львівський оборонний кластер. Дякуємо за цю допомогу та понад 85 тисяч бронежилетів, які ви уже передали нашим захисникам й захисницям, зокрема і в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи».

Нагадаємо, у Львівській області планують цього року зробити першу на заході України лабораторію, яка допоможе розпізнавати тіла. На Львівщині цього року завершили ремонт обласного пологового, обласного перинатального центру. В перинатальному центрі планують зробити центр молока для грудного вигодовування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності