• Головна
  • Війна
  • Колишньому високопосадовцю ЗСУ повідомили про підозру

Колишньому високопосадовцю ЗСУ повідомили про підозру

Колишньому високопосадовцю ЗСУ повідомили про підозру

Військовослужбовець навмисно вносив у декларацію неправдиві дані

Державне бюро розслідувань повідомило колишньому високопосадовцю ЗСУ про підозру за те, що він навмисно вносив до своєї декларації неправдиву інформацію про свої статки. Мова йде про недостовірні дані про наявні у військовослужбовця та членів його родини активи у розмірі 2 млн грн. Про це 1 травня повідомило ДБР на своїй сторінці у Telegram.

Про підозрюваного

За даними ДБР, вони вручили підозру ексначальнику Центрального управління продовольчого забезпечення Командування Сил логістики ЗСУ. Слідчі органи не називають імені затриманого підозрюваного, однак, імовірно, йдеться про полковника Олександра Козловського. Йому вже раніше повідомляли про підозру у незаконному збагачені.

Правоохоронці встановили що чиновник у 2022-2023 роках набув необґрунтованих активів на суму майже 58 млн грн. Зокрема йдеться про автомобіль, квартиру в Києві, 53 земельні ділянки на території України. Крім того, підконтрольні посадовцю підприємства придбали склад площею дві тисячі кв м та єдиний майновий комплекс експериментального протезно-ортопедичного підприємства. До слова, з березня 2024 року експосадовець знаходиться під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 30 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності