• Головна
  • Україна
  • Ексвисокопосадовець ЗСУ з забезпечення тилу збагатився на 58 млн грн

Ексвисокопосадовець ЗСУ з забезпечення тилу збагатився на 58 млн грн

Затримання високопосадовця ЗСУОлександра Козловського

Працівники ДБР повідомили про підозру тепер вже колишньому начальнику Центрального управління харчового забезпечення ЗСУ

Державне бюро розслідувань затримало колишнього високопосадовця ЗСУ, який за рік збагатився на майже 58 млн грн, повідомили у ДБР у четвер, 21 березня. Як повідомив у своєму Telegram-каналі журналіст Євген Плінський, йдеться про ексначальника ЦУ харчового забезпечення Командування Сил логістики ЗСУ Олександра Козловського.

За даними слідства, у 2022-2023 роках набув необґрунтованих активів ймовірно, в результаті зловживань із закупівлями в інтересах Збройних сил України.

Полковника підозрюють у зловживанні із закупівлями в інтересах ЗСУ

За рік Олександр Козловський придбав автомобіль Toyota 2022 року випуску, квартиру в Києві, щонайменше 53 земельні ділянки на території України та інше майно.

Крім того, підконтрольні йому підприємства придбали обласну базу спеціального медичного призначення на Хмельниччині загальною площею 2022 кв м, та єдиний майновий комплекс Хмельницького державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства.

Підозрюваного вже звільнили з посади і затримали, вирішується питання щодо тримання його під вартою. Олександру Козловському загрожує позбавлення волі до десяти років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності