Затриманий за хабар посадовець міськради Олег Хандин отримав підозру

Посадовця Олегу Хандину повідомили про підозру

Олег Хандин за 2000 доларів обіцяв виготовити та погодити документацію на діяльність закладу громадського харчування, а також вплинути на рішення суду. Його затримали на отриманні частини хабаря. Посадовцю загрожує до 10 років позбавлення волі

Львівська прокуратура та СБУ оприлюднили нові деталі затримання начальника відділу охорони культурної спадщини управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Олега Хандина, який вимагав 2000 доларів за погодження документації у містобудівній сфері. У середу, 20 березня, посадовцю повідомили про підозру за двома статтями.

Як зазначили у прокуратурі, за 2000 доларів підозрюваний обіцяв виготовити та погодити облікову документацію на об’єкт, зокрема надати дозвіл на подальшу діяльність закладу громадського харчування в одній із пам’яток архітектури Львова.

Олег Хандин за хабар обіцяв вплинути на рішення суду

“Запевняв, що може вплинути на позитивне вирішення питання в інтересах заявника в суді, щодо скасування припису по демонтажу огорожі та освітлення на терасі будівлі. Оскільки є представником від міської ради у вищевказаній справі,” — йдеться в повідомленні прокуратури.

Як додали в СБУ, Олег Хандин обіцяв вплинути на своїх колег із Департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОВА.

“Правоохоронці провели обшуки в службових приміщеннях управління Львівської міськради та за місцем проживання фігуранта, в ході яких було виявлено та вилучено документацію, що підтверджує ведення протиправної діяльності,” — зазначили в СБУ.

Служба безпеки України затримала посадовця Управління охорони історичного середовища Львівської міськрадиЗа 2000 доларів США корумпований чиновник гарантував «погодження» документації у містобудівній сфері. Оперативники СБУ задокументували злочинні дії чоловіка та затримати його «на гарячому» під час одержання частини хабара - 1250 доларів США.Йому вже повідомлено про підозру.

Posted by Управління СБ України у Львівській області on Wednesday, March 20, 2024

Як раніше писав LVIV.MEDIA, Олега Хандина затримали під час отримання другого траншу неправомірної вигоди — 1250 доларів. Загалом посадовець отримав 2000 доларів хабаря.

Олегу Хандину повідомили про підозру за двома статтями

Олегу Хандину повідомили про підозру за двома статтями: прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою та зловживання впливом. Посадовцю загрожує до 10 років позбавлення волі.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності