• Головна
  • Війна
  • Внаслідок ракетної атаки по Києву вщент знищений склад компанії Rozetka

Внаслідок ракетної атаки по Києву вщент знищений склад компанії Rozetka

Російські ракети знищили склад ROZETKA

Усі працівники були в укритті і ніхто не постраждав

Внаслідок масованого ракетного удару по Києву в ніч на 21 березня, був знищений склад інтернет-магазину Rozetka. Постраждала будівля та машини компанії, які вибуховою хвилею перевернуло на дах, постраждав також товар, повідомив співзасновник компанії Владислав Чечоткін на своїй сторінці у Facebook.

Можлива затримка доставки товарів замовникам

Владсилав Чечотків попередив, що ймовірно будуть затримки з доставленням товарів. “Але головне. На зміні було 99 людей. Вони не постраждали. Дякую нашій службі безпеки, яка розробила протоколи щодо атак і змушує усіх дотримуватися правил. Люди були в бомбосховищі і завдяки цьому залишилися неушкодженими” — йдеться у повідомленні бізнесмена.

Нагадаємо, на початку року росіяни трьома ракетами знищили фабрику з виробництва тактичного одягу M-TAC у Києві. Виробничі потужності та складські приміщення українського виробника були пошкоджені чи повністю знищені.

А в жовтні 2023 року ракета вдарила по терміналу “Нової Пошти” на Харківщині. Тоді загинуло вісім працівників. Вони не встигли забігти в укриття, бо сирена пролунала за секунду до вибуху.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності