• Головна
  • Війна
  • Росія вдарила по терміналу «Нової пошти» на Харківщині — відомо про вісьмох загиблих (ВІДЕО)

Росія вдарила по терміналу «Нової пошти» на Харківщині — відомо про вісьмох загиблих (ВІДЕО)

Фото: ДСНС

Також внаслідок удару постраждали 16 людей

Вночі 21 жовтня росіяни нанесли удар по терміналу «Нової пошти» у селі Коротич на Харківщині. Станом на ранок 22 жовтня відомо про шістьох загиблих та 16 поранених людей. Окупанти вдарили по терміналу ракетами комплексу С-300. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За словами керівника ОВА, всі постраждалі — це працівники підприємства, які перебували всередині терміналу «Нової пошти». У Нацполіції повідомили, що на території терміналу перебували 22 працівники. Серед постраждалих — чоловіки віком від 19 до 43 років.

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару зросла до 8 осіб. Вранці 3 листопада у лікарні помер 29-річний чоловік, який дістав поранення під час обстрілу.

У ДСНС додали, що через удар сталася значна руйнація будівлі терміналу, пошкоджені сім вантажівок і два напівпричепи. Також спалахнула пожежа на площі близько 300 м², яку рятувальники вже ліквідували.

У «Новій пошті» повідомили, що працівники терміналу не встигли забігти в укриття, бо сирена пролунала за секунду до вибуху. 22 жовтня «Нова пошта» оголошує днем жалоби.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності