Від ракетного удару по Одесі загинули 20 людей

Обстріл Одеси

Росіяни завдали по Одесі два ракетних удари: унаслідок повторного удару загинули, зокрема, рятувальник з медиком

Російські воєнні злочинці вдень у п’ятницю, 15 березня, завдали два ракетні удари по Одесі, унаслідок яких загинули 20 людей, повідомили голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер та Офіс генпрокурора.

Ракетний удар по Одесі 15 березня: всі деталі

Спершу стало відомо про двох загиблих. За словами Кіпера, медики та рятувальники виїхали на місце першого ракетного удару. В цей момент росіяни вдарили ракетами по Одесі вдруге, через що загинули фельдшер та працівник ДСНС.

Також Кіпер додав, що серед медиків та рятувальників є важко поранені. Загальна кількість постраждалих уточнюється. Голова Одеської ОВА додав, що всім надається потрібна медична допомога.

Невдовзі після цього Офіс генпрокурора повідомив, що загалом унаслідок цих ударів загинули восьмеро людей, ще понад 20 отримали поранення. Водночас там наголосили, що кількість загиблих та постраждалих, як і обсяг руйнувань, уточнюють.

Пізніше кількість загиблих зросла до 16, а поранених до 73, додав Кіпер. Серед поранених — семеро рятувальників. На місці події працюють всі екстрені служби.

О 17:30 генеральний прокурор України Андрій Костін повідомив, що кількість загиблих від ракетного удару в Одесі зросла до 19 людей. Серед постраждалих та загиблих також є медичні працівники. О 19:15 пресслужба ДСНС України повідомила про ще одного загиблого.

Ракетний удар по Одесі 15 березня: відео наслідків

Вибухи в Одесі пролунали після 11:00. Ймовірно, росіяни атакували Одесу «Іскандерами».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності