• Головна
  • Україна
  • Росіяни трьома ракетами знищили фабрику з виробництва тактичного одягу в Києві

Росіяни трьома ракетами знищили фабрику з виробництва тактичного одягу в Києві

Зруйнована будівля фабрики M-TAC у Києві після ракетного удару росіян 2 січня 2024, фото M-TAC

Через ракетну атаку росіян на Київ 2 січня виробничі потужності та складські приміщення українського виробника тактичного одягу M‑TAC були пошкоджені чи повністю знищені. Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Facebook та опублікувала відповідні фото.

«У звʼязку з масовою терористичною ракетною атакою на Київ виробничі потужності та складські приміщення М-Тас були пошкоджені/знищені», — сказано в повідомленні.

У компанії додали, що після встановлення ступеня пошкоджень і завданих збитків, буде розпочато відправку наявних товарів або повернення грошей.

Згодом у компанії повідомили, що росіяни випустили по її приміщеннях три ракети.

Життя треба прожити так, щоб москалі витратили на тебе ТРИ ракети Х101!*вартість 1 ракети - близько 12 млн. долларів З повагою, ваш М-ТАС

Posted by M-TAC on Wednesday, January 3, 2024

М-Тас (Militarist Тactical) — український виробник тактичного одягу, взуття та спорядження, який заснували Олександр Карасьов та Денис Головко. Як зазначає «Економічна правда», влітку 2022 року виробництво M‑TAC виросло втричі. Компанія відкрила фабрику у Львівській області на 6000 кв. м та орендувала додаткові 2000 кв. м для київської фабрики. Загалом виторг M‑TAC у 2022 році становив 600-650 млн грн.

Нагадаємо, рано-вранці 2 січня росіяни завдали масованого ракетного удару по Україні. Лише на Київ загарбники спрямували понад 60 ракет. Загалом загарбники випустили по Україні майже сто різних цілей повітряного нападу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності