• Головна
  • Україна
  • Від удару по Києву постраждали автосалони: 29 автомобілів згоріли повністю

Від удару по Києву постраждали автосалони: 29 автомобілів згоріли повністю

Від будівель салонів майже нічого не залишилося, скриншот з відео / «Главком»

Один з автосалонів торгував електромобілями Tesla

Через ракетний удар росіян по Києву 2 січня постраждали будівлі двох автосалонів. 29 автомобілів на їхній території згоріли, повідомила Київська міська військова адміністрація.

«У Подільському районі ліквідовано загоряння у двох автосалонах на загальній площі 300 квадратних метрів. Повністю згоріли 29 автомобілів, ще 5 пошкоджено», — сказано в повідомленні.

Як уточнює «Главком», унаслідок масованого ракетного обстрілу Києва постраждали два автосалони, один із яких продає електромобілі Tesla. Зокрема, біля автосалону загорілися резервуари з паливом.

На відео, які очевидці опублікували в соцмережах, можна помітити, що від будівель майже нічого не залишилося, а автівки, які були припарковані поруч, – повністю знищені.

Загалом, станом на 12:40 унаслідок ракетного удару росіян по Києву загинули двоє людей, 43 людини постраждали. Водночас мер Києва Віталій Кличко уточнив, що постраждали 49 людей, 43 з них госпіталізовані.

У Солом’янському районі рятувальники деблокували 17 людей, 57 людей врятували і 134 людини евакуювали. Пожежу локалізовано, ліквідація наслідків триває. У Печерському районі ліквідовані незначні займання у двох недобудовах.

Нагадаємо, що Росія за ніч 2 січня випустила по Україні майже 100 різних цілей повітряного нападу. Лише над Києвом було збито 60 ракет.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності