• Головна
  • Війна
  • У Кривому Розі зросла кількість жертв російського ракетного удару

У Кривому Розі зросла кількість жертв російського ракетного удару

Зруйнований будинок у Кривому Розі

У лікарні перебуває ще шестеро постраждалих у важкому стані, в тому числі двоє дітей

У Кривому Розі зросла кількість жертв вчорашнього ракетного удару російської армії. У лікарні померла 47-річна жінка, повідомив вранці 13 березня начальник Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул.

На жаль, в наслідок ворожої ракетної атаки в лікарні померла жінка 47 років. Травми були не сумісні з життям. Співчуття рідним та близьким. В лікарні ще 6 «важких», в тому числі 2 діточок. Лікарі борються за їх життя”, — написав Вілкул.

Пізніше Вілкул додав, що під час розбору завалів знайшли тіло ще одного чоловіка. Таким чином, кількість загиблих зросла до п’яти.

Подробиці ракетної атаки

Нагадаємо, ввечері 12 березня внаслідок влучання російської ракети у Кривому Розі загорілася багатоповерхівка. 0 22:00 керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що внаслідок ворожої атаки є троє загиблих — 2 жінки та 1 чоловік. Ще близько 40 людей зазнали поранень, з них 10 дітей. У лікарнях міста перебуває 17 поранених дорослих (з них 4 тяжких та 1 жінка у вкрай тяжкому стані), а також 9 дітей, одна з них у тяжкому стані. Дев'ятьох жителів вдалося врятувати з-під завалів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності