• Головна
  • Україна
  • У Кривому Розі внаслідок влучання горіла багатоповерхівка: відомо про трьох загиблих

У Кривому Розі внаслідок влучання горіла багатоповерхівка: відомо про трьох загиблих

Пожежа в багатоповерхівці в Кривому Розі

У лікарнях міста вже 36 постраждалих у пожежі. Серед них десятеро дітей

Ввечері 12 березня Дніпропетровщина зазнала ворожої атаки. Внаслідок влучання у Кривому Розі загорілася багатоповерхівка. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Станом на 19:24 вже відомо про двох загиблих у пожежі людей. До лікарні потрапили вже 30 людей. П'ятеро у важкому стані в операційних. Серед них є дитина.

Оновлено. Станом на 20:09 вже четверо дітей постраждали через ворожу атаку на Кривий Ріг. Стало відомо про 33 потерпілих.

О 20:24 повідомили про третю загиблу людину. Число постраждалих збільшилося до 36 людей. Серед них семеро дітей. O 20:48 міністр МВС Ігор Клименко повідомив про 38 постраждалих у Кривому Розі. Згодом стало відомо про 10 постраждалих дітей.

0 21:58 у ДСНС повідомили, що пожежу, яка виникла у будинку вже ліквідували працівники ДСНС. Рятувальники розбирають завали, евакуюють мешканців із задимлених та пошкоджених осель. Поряд з місцями обстрілів розгорнуто мобільні пункти, працюють психологи ДСНС. Триває прийом звернень громадян. На місцях працюють всі профільні служби.

0 22:00 керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що рятувальна операція у Кривому Розі завершена. Внаслідок ворожої атаки є троє загиблих - 2 жінки та 1 чоловік. Ще близько 40 людей зазнали поранень, з них 10 дітей. У лікарнях міста перебуває 17 поранених дорослих (з них 4 тяжких та 1 жінка у вкрай тяжкому стані), а також 9 дітей, одна з них у тяжкому стані. Дев'ятьох жителів вдалося врятувати з-під завалів.

Пошкоджені стіни, дахи та вибиті вікна у житлових будинках, під'їздах, магазинах. Роботи щодо усунення наслідків тривають. Проводиться поквартирний обхід у постраждалих будинках. Розгорнуті пункти обігріву, тим, кому необхідно надається психологічна допомога.

У Повітряних силах повідомили, що росіяни випустили по Кривому Рогу керовану авіаційну ракету Х-59. Ракета була збита засобами ППО, але, на жаль, уламки впали на багатоповерхівку.

Також повідомляють про влучання у пʼятиповерхівку в іншому районі Кривого Рогу.

Інші атаки на Дніпропетровщину за день

Загалом, впродовж дня на Дніпропетровщина зазнала не однієї атаки. Двічі за день Нікопольщина була під вогнем артилерії. Тричі росіяни спрямовували туди дрони-камікадзе. Під удар потрапили райцентр та Марганецька громада. На Синельниківщині сталося влучання по будівлі агрофірми.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності