• Головна
  • Україна
  • У Кривому Розі 14-річний хлопчик помер після візиту до стоматолога

У Кривому Розі 14-річний хлопчик помер після візиту до стоматолога

Лікарня у Кривому Розі. Фото: Суспільне Дніпро

Конкретну причину смерті ще не визначили

У Кривому Розі в лікарні помер 14-річний хлопчик. Напередодні він звертався до стоматолога, який видалив йому зуб. Причина смерті наразі невідома, її визначить судово-медична експертиза, повідомили журналісти Суспільне Новини у понеділок, 5 лютого.

Як повідомила журналістам речниця поліції Кривого Рогу Ангеліна Крадожон, за день до смерті 14-річний хлопець звернувся до стоматолога. Там дитині видалили хворий зуб, після чого відправили додому. Через деякий час після видалення зуба у хлопчика різко погіршилось самопочуття, і його госпіталізували. В лікарні хлопчик помер.

Директорка лікарні Олена зазначила, що зуб хлопчику видалили за нормами процедури. “На сьогодні, при тому, як розгорталися події, можемо говорити про різні моменти, складові медичні, тому що не все так однозначно. Але є запитання до самого перебігу захворювання. Говорити, що це ускладнення саме цієї маніпуляції неможливо“, — зазначила директорка. Також вона повідомила, що наразі конкретних причин смерті дитини лікарі не знають. Їх вже визначать судово-медичні експерти.

У разі, якщо смерть дитини викликали якісь дії стоматолога під час видалення зуба, лікарю може загрожувати до двох років позбавлення волі. Поліція вже відкрила кримінальне провадження за статтею про неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності